Tuesday, July 1, 2014

Recomandari

Cristina D. „Va multumesc ca m-ati ajutat ori de cate ori am avut nevoie.
Apartamentul renovat anul trecut arata minunat, finisajele sunt de cea mai inalta calitate. Imi place extraordinar de mult cum mi-ati zugravit peretii, totul arata impecabil. Ma bucur ca am intalnit, in sfarsit, oameni seriosi, la care am apelat de fiecare data cu incredere, si m-au ajutat intotdeauna, au raspuns cu promptitudine si seriozitate. Sunt oameni pe care te poti baza, in care poti avea incredere. Ma bucur ca i-am cunoscut pe acest site. De cate ori i-am chemat m-au ajutat cu placere, chiar si atunci cand aveam nevoie doar de mici modificari prin casa. Mi-au oferit intotdeauna sfaturi bune.”


Delia M „Va multumesc foarte mult pentru rabdarea de care ati dat dovada atunci cand ati montat cei 30 m de tapet. Fasiile au fost imbinate si taiate foarte bine. Tapetul arata minunat. Ati fost foarte prompti si seriosi, ati raspuns foarte repede solicitarii mele si ati venit exact la data si ora stabilita. Cu siguranta voi mai apela la dumneavoastra si pentru alte servicii!”


Eugen Mitu „Am renovat in totalitate apartamentul cu dl Marius M. si fratele dumnealui. Au lucrat exemplar: foarte bine si foarte repede. Au reusit sa curete toata tencuiala pana la beton si sa decoperteze 59mp gresie si 11mp parchet ai apartamentului in doar 3 zile. Au terminat tot apartamentul in 3 saptamani si jumatate. Daca as fi putut sa le asigur toate materialele in ritmul cerut de ei cred ca ar fi terminat chiar mai repede. Ce mi-a placut foarte mult: au facut exact ce am dorit si in foarte multe cazuri au venit cu idei mult mai bune decat am avut eu. M-au ajutat cu achizitionarea materialelor in cateva randuri. Au refacut placarea la cativa pereti pentru care aveam o alta idee asupra dispunerii placilor de faianta. Au lucrat singuri foarte determinati si motivati fara ca noi sa fim prezenti. Au lucrat curat si ingrijit. Am putut avea incredere totala in ei. Sunt foarte multumit ca i-am cunoscut (pe net, pe acest blog) si i-am ales pentru aceasta lucrare. Ii recomand cu caldura.”

Alice Mitu „Sunteti deosebiti iar apartamentul arata super! Va multumesc mult de tot !”

Florina Barbu „In urma cu trei ani, am decis sa-mi renovez casa. Am inceput cu renovarea bucatariei si a living-ului. Au decopertat tot, peretii erau foarte strambi. Au tencuit peretii, iar tavanele au fost placate cu rigips. Am ramas impresionata cum aratau cele doua camere dupa renovare. Tavanele si peretii perfect drepti, gresia si faianta foarte bine montate. In urma cu doi ani, am renovat baia si dormitorul. In dormitor am optat pentru aplicarea unui tapet pe un perete, restul i-am zugravit. Am fost foarta incantata de rezultat, drept pentru care anul acesta, cand am renovat si cel de-al doilea dormitor, am optat din nou pentru tapet. Mi-am renovat integral locuinta cu dl. Marius si echipa. Au raspuns solicitarilor de fiecare data, au fost seriosi, au lucrat foarte curat, au fost corecti. Sunt persoane foarte muncitoare, cum rar intalnesti, persoane care isi dau interesul pentru ca munca lor sa le placa si altora. L-am recomandat pe dl. Marius cunostintelor mele, prietenilor, rudelor. Toti au fost impresionati de serviciile lui. Casa mea arata impecabil, chiar daca a trecut o perioada destul de lunga de la renovare. Tin sa-i multumesc acestei echipe si ii urez mult succes si multa putere de munca!”

Anonim „Va multumesc - am varuit intregul apartament - rapid, profi si de calitate.”

Liviu "Am renovat baia cu acesti domni. Au venit cu idei expectionale, termenul de executie a fost rapid, au muncit de dimineata pana seara, au fost foarte prompti. Au lucrat foarte bine, cu siguranta voi mai apela la dansii pe viitor".

Ionela "Am montat tapetul cu domnul Marius. A lucrat foarte bine, cu grija. A taiat foile de tapet foarte bine,
l-a imbinat foarte frumos la colturi, nici nu se vede pe unde a fost lipit. A avut foarte multa rabdare. Ma bucur ca am apelat la serviciile dumnealui".

Daniel C. "Sunt baieti foarte muncitori, seriosi, persoane sociabile, care m-au ajutat intotdeauna cu idei si sfaturi, am apelat intotdeauna la dansii cu incredere. Chiar daca eram sceptic in alegerea echipei de pe internet, ma bucur foarte mult ca i-am cunoscut cu aceasta ocazie. Mi-au inspirat incredere de la bun inceput si am fost intotdeauna multumit de serviciile lor. Au venit intotdeauna pregatiti cu scule profesionale si m-au ajutat chiar si cu achizitionarea materialelor. Ii recomand tuturor!"

Sonia "Am zugravit apartamentul. Calitate la cel mai inalt nivel, au lucrat foarte bine si repede, au muncit cu interes si seriozitate. Sunt extrem de multumita."

Alin  "Initial am vrut sa renovez doar o camera. Cand am vazut cat de bine lucreaza aceasta echipa, am continuat cu renovarea intregii case. Pentru ca am vazut pe internet cat de priceputi sunt la montaj tapet, am cumparat fototapet si i-am rugat sa mi-l monteze.L-au montat foarte frumos, fara greseala. Tavanele le-au placat cu rigips. In baie si bucatarie au imbinat foarte bine faianta cu mozaicul. Au avut intotdeauna grija ca spatiul de lucru sa fie curat.Sunt foarte multumit de serviciile lor. "

Eduard "Chiar daca atunci cand v-am solicitat erati ocupati cu alte lucrari, ma bucur ca v-am ales pe dumneavoastra. Am asteptat cateva zile, dar a meritat, mai ales atunci cand iti doresti o lucrarea de calitate. Totul a iesit mai bine decat ma asteptam. Echipa construct-amenajari.blogspot.ro - profesionalism, seriozitate, calitate peste asteptari".

Anonim "Am renovat balconul (gresie si faianta), arata foarte frumos, servicii de calitate intr-un timp destul de scurt."

1 comment:

Anonymous said...

Am renovat balconul (gresie si faianta), arata foarte frumos, servicii de calitate intr-un timp destul de scurt.
Va multumesc.

nRelate Posts Only