Friday, November 14, 2014

Baie decorata in alb si rosu

Combinatia cromatica alb-rosu folosita in stilul de amenajare al locuintei, creeaza o atmosfera romantica, plina de rafinament, care da senzatia de caldura si confort.

In combinatie cu alb, rosul transforma un spatiu intr-unul dinamic si vesel. Aceasta combinatie este potrivita pentru adoptarea unui stil modern, sofisticat si rafinat. In functie de intensitatea nuantei folosite, rosul poate da senzatia de delicatete sau de lux.

In amenajarea baii, mai intai trebuie sa alegem nuanta potrivita pentru pereti. Putem combina rosu cu alb, sau putem merge pe o singura nuanta: rosu sau alb. Daca alegem sa finisam peretii cu rosu, atunci piesele de mobilier si elementele de decor vor fi albe, daca alegem alb pentru pereti, pentru mobilier si elementele de decor vom folosi culoarea rosu.

De retinut este si faptul ca rosul este o culoare puternica, care capteaza atentia, dar folosita in exces, poate deveni obositoare. Este o culoare care te face mai motivat si mai activ, dar chiar si asa, trebuie evitata folosirea excesiva a nuantelor intense de rosu, deoarece pot provoca o stare de nervozitate. Folosita cu masura, in combinatie cu o alta culoare, rosul va creea un ambient placut si primitor.Citeste si: Pret renovare baie.


Sursa foto:  Digsdigs.com

No comments:

nRelate Posts Only