Tuesday, October 21, 2014

Amenajare dormitor in alb si negru

Less is more! Pentru ca in locuintele moderne se poarta stilul cat mai simplu si minimalist, o alegere inspirata, care nu se demodeaza, o reprezinta decorarea dormitorului in alb si negru.

 Alb-negru inseamna eleganta
"Mai putin inseamna mai mult", astfel niciodata nu vei da gres daca folosesti aceasta paleta de culori. Chiar daca, aparent, folosirea acestor culori nu inspira nimic, un dormitor decorat in alb si negru poate fi deopotriva primitor, calduros, relaxant si confortabil. Si sa nu uitam ca asocierea cromatica alb-negru inseamna eleganta, rafinament si un plus de stil. Chiar daca am prefera sa mai completam cu cate o pata de culoare, trebuie sa recunoastem ca nicio alta asociere de culori nu pare sa denote atata eleganta.

Mai mult alb
Insistati mai mult pe alb, negrul in cantitati mari va da senzatia unui spatiu sobru si neprietenos. Daca aveti un dormitor mic, negrul va da senzatia de micsorare a spatiului. In schimb, albul capacitatea de a mari vizual spatiul si de a-i oferi luminozitate .

 Un stil sofisticat si original
Cu putina inspiratie si atentie la detalii, poti crea un mediu modern, placut, sofisticat si totodata original, un loc in care sa iti dea o stare de bine si sa se potriveasca personalitatii tale.

Iata cateva idei care sa te inspire in amenajarea dormitorului:




















Sursa foto: houzz.com.



No comments:

nRelate Posts Only