Friday, February 8, 2013

Cum alegi un bun meserias


Asa cum bine stim, nicaieri nu este mai bine ca acasa. Dupa o zi stresanta la serviciu, ce poate fi mai placut decat caldura si confortul unei case primitoare?
Renovarea locuintei poate fi o adevarata provocare pentru multi proprietari. Daca stabilirea stilului si a culorilor depinde de gustul fiecaruia si nu necesita un sablon, alegerea echipei de meseriasi  ii poate pune in dificultate. Multi proprietari au trait adevarate cosmaruri, dupa ce au ales meseriasi nepotriviti.

 Cauti zugrav, tapetar, rigipsar, faiantar? Un meserias bun la toate?
Un meserias bun va fi usor de recunoscut inca de la bun inceput. Un profesionist este in primul rand, un om serios, care stie sa stabileasca detaliile de la inceput, care va oferi idei si sfaturi. Nu va cere preturi exorbitante, va estima de la bun inceput o suma corecta, apropiata de pretul pietei.
 Un bun meserias se va adapta la toate situatiile si va reusi sa depaseasca problemele aparute, va oferi solutii, isi va respecta munca si va reusi sa ii multumeasca si pe cei mai pretentiosi. Va prezenta un portofoliu, dar isi va demonstra calitatile prin munca, prin manuirea cu maiestrie a uneltelor. Va sti sa redea culoare pe un perete palid si sa contureze o camera in tonuri calde si linistitoare. Va da dovada de politete, nu va avea alaturi sticla de alcool, isi va folosi timpul intr-un mod placut si nu isi va bate joc de propria munca.
Desi este foarte greu de gasit si mai tot timpul ocupat, profesionistul va fi intotdeauna la locul potrivit, la momentul potrivit, gata sa deschida usa tuturor si sa castige respectul celor din jur!

No comments:

nRelate Posts Only