Tuesday, February 19, 2013

Mozaic pentru bai unice



Cand rostim cuvantul “mozaic”, gandurile ne sunt indreptate spre vechile modele din templele Mesopotamiei, care dateaza inca din antichitate.
Mozaicurile  bizantine (evidentiate in reprezentari religioase si icoane) precum si cele islamice (reprezentate prin arabescuri - ornamente specifice decoratiei arabe care consta in combinații de linii si motive geometrice sau forme vegetale) au  fost folosite inca din cele mai vechi timpuri pentru a crea adevarate opera de arta.

Ce este de fapt mozaicul?
Mozaicul este o lucrare de tehnică decorativă, care consta in asamblarea artistica a unor bucati mici de marmura, de ceramica, de sticla, piatra naturala, bucati din oglinda, lemn  etc. de diferite culori, lipite intre ele cu mortar sau cu mastic.

In zilele noastre, mozaicul a evoluat foarte mult din punct de vedere estetic, este prezent tot mai des in marile magazine, intr-o varietate de culori și texturi. Este ideal pentru placarile interioare si exterioare, piscine sau lucrari artistice.

Decorul spectaculos din mozaic confera un design unic si un stil aparte, menit sa satisfaca si cele mai pretentioase cerinte. Este perfect pentru baie, cu o mare rezistenta la umezeala si uzura.
Fie ca alegeti sa decorati toata baia sau doar cateva elemente, mozaicul va oferi  un plus de rafinament  si va crea un ambient luxos si unic pentru locuinta dumneavoastra.

1 comment:

www.allyscottage.ro said...

Intr-adevar un mozaic frumos pentru o camera de baie. Intotdeauna in baie un mozaic da o senzatie (cel putin mie) de calm si relaxare si lasa o impresie tare placuta la vedere. Trebuie sa fiu de acord cu ce spuneti in acest articol.

nRelate Posts Only