Wednesday, May 14, 2014

Cat costa renovarea unui apartament?


Renovarea locuintei reprezinta o adevarate provocare pentru majoritatea romanilor. Ne dorim un camin care sa ne aduca relaxarea si confortul de care avem nevoie, un spatiu interior care sa se potriveasca personalitatii noastre. Suntem in cautare de noi tendinte, simtim nevoia sa aducem imbunatatiri spatiului nostru interior.




Atunci cand dorim sa ne renovam locuinta, ne confruntam cu o serie de intrebari, printre care si cea legata de costuri. Pretul depinde foarte mult de cerintele beneficiarului.


Renovarea locuintei – alegerea materialelor
In primul rand, costul materialelor de constructii este extrem de variat. Atunci cand alegem materialele, trebuie sa avem in vedere faptul ca acestea trebuie sa fie de calitate, pentru ca lucrarea sa dureze in timp. Raportul calitate – pret este extrem de important, mai ales atunci cand ne dorim ca investitia noastra sa fie pe termen lung. 

Renovarea locuintei – costuri manopera
Costurile legate de manopera sunt, de asemenea, extrem de variate. Exista oferte de pret mult sub nivelul pietei, dar, de cele mai multe ori, astfel de lucrari nu sunt calitative. Alegerea unei echipe nepotrivite poate duce la risipa de material, de timp, iar in final va duce si la risipa de bani, pentru costuri de reparatii. 
Costurile pentru manopera nu s-au marit in ultimii ani, spre deosebire de costurile materialelor. O renovare de calitate, executata de profesionistii in domeniu, merita investitia, mai ales atunci cand dorim ca lucrarea sa dureze in timp. Atunci cand lucram cu profesionisti, primim consultanta pentru alegerea celor mai bune materiale, idei si sfaturi importante pentru amenajarea pe care ne-o dorim.

Servicii manopera
Daca v-ati propus sa renovati locuinta, serviciile pe care vi le oferim sunt extrem de variate: decopertat glet, lavabila, tencuiala, decopertat gresie si faianta, mozaic, pardoseli, montaj gresie, montaj faianta, mozaic, marmura, piatra decorativa sau naturala, servicii montaj rigips, montaj parchet, montaj tapet, etc.

Lista cu preturile pe care le percepem pentru manopera o gasiti aici.


No comments:

nRelate Posts Only