Friday, May 9, 2014

Decorarea peretilor – solutii inedite de amenajare

Atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei, ne place sa fim la curent cu cele mai noi tendinte si sa cautam cele mai inedite solutii de amenajare. Odata cu venirea primaverii, spatiul nostru interior trebuie sa aibe un aer proaspat si primitor. Decorarea peretilor este extrem de importanta, personalizeaza orice incapere si ii confera energie si dinamism.

1. Tapetul – modele de tapet, texturi si culori variate
Daca doriti o solutie rapida, ieftina, moderna si extrem de ingenioasa de amenajare, apelati la tapet! Tapetul este o metoda de decorare a peretilor din ce in ce mai utilizata in amenajari interioare. Varietatea modelelor de tapet, a texturilor si a culorilor permit fiecarei persoane sa aleaga modelul potrivit, care sa se integreze perfect in fiecare locuinta. Cu un aer modern si elegant, tapetul va aduce la tine acasa originalitate, rafinament, confort si un stil foarte bine definit.

2. Amenajari interioare cu piatra naturala
Cei care isi doresc o atmosfera armonioasa si linistitoare, elementele naturale reprezinta alegerea potrivita. Placarea peretilor cu piatra naturala  reprezinta o metoda de decorare inedita, conferind caminului tau caldura, rafinament si stralucire. Cel mai des folosite sunt marmura si travertinul.
Piatra naturala se integreaza perfect in orice incapere, conferind un design deosebit, potrivit oricarui stil, incepand cu clasic, modern, natural, exotic sau rustic. Un decor cu piatra naturala nu se va demoda niciodata.

3. Mozaicul
Potrivit in special pentru baie sau bucatarie, mozaicul este din ce in ce mai utilizat in amenajari interioare, datorita efectului spectaculos pe care il confera. In prezent, se gasesc diferite tipuri de mozaic: din sticla, piatra, lemn, ceramica, bucati de oglinda. Interioarele decorate cu mozaic vor
da intotdeauna un aspect unic, modern si rafinat. 

 

4. Decoratiuni din rigips
Mastile din rigips (gips-carton) dau un aspect estetic deosebit unei incaperi. Din rigips, se pot confectiona rafturi, biblioteci, diferite piese de mobilier. Pe langa faptul ca este functional, mobilierul din rigips reda un design unic si un stil original caminului tau.

5. Fototapet
O noua tendinta in amenajari interioare, fototapetul reprezinta alegerea inspirata pentru cei care isi doresc o schimbare totala a aspectului camerei. Fototapetul are un impact puternic si inedit. Pentru a crea senzatia ca esti in mijlocul naturii, poti alege un fototapet cu peisaje naturale. Exista o varietate de modele de fototapet: urbane, florale, cu personaje Disney, cu animale, cu tematica culinara, cu celebritati, etc. 


 

No comments:

nRelate Posts Only