Sunday, May 18, 2014

Modele de faianta pentru baie


Faianta joaca un rol esential in amenajarea baii. Pentru ca baia noastra sa aiba un design unic, trebuie sa alegem cu atentie modelul dorit. Avem posibilitatea sa personalizam baia exact asa cum ne dorim, datorita numeroaselor modele, forme si culori.






Placi de faianta cu motive florale
Pentru o atmosfera cat mai incantatoare, puteti combina faianta simpla cu cateva placi cu motive florale, in acest mod veti aduce prospetime si un plus de culoare baii dumneavoastra.

Imbina placile de faianta cu mozaic!
Finisarea baii cu faianta, marmura sau mozaic sunt printre cele mai folosite modalitati de amenajare a baii. Pentru un plus de originalitate, se pot imbina armonios placile de faianta cu mozaic.

Amenajare cu faianta si tapet
Un alt element inedit pentru finisarea peretilor din baie este tapetul lavabil, rezistent la umiditate. Puteti finisa un perete cu tapet, iar pentru ceilalti pereti puteti folosi faianta simpla.

Amenajeaza in stil clasic!
Varianta clasica nu se demodeaza niciodata, cu siguranta nu veti da gres daca mizati pe un stil minimalist, cu faianta simpla intr-o singura culoare.

Daca sunteti in cautare de idei in ceea ce priveste amenajarea baii, va prezentam cateva imagini cu modele de faianta pentru baie aici.



No comments:

nRelate Posts Only