Wednesday, October 8, 2014

Radiant Orchid, culoarea anului 2014




Alegerea culorilor in amenajarea locuintei este extrem de importanta, deoarece ne influenteaza starea de spirit.
Daca esti o persoana energica si vesela, cu siguranta aceste stari vrei sa se resimta si in propria locuinta.
Folosirea culorilor intense este o alegere destul de indrazneata, si trebuie sa avem grija in ce combinatii le folosim, deoarece utilizarea lor in exces poate deveni suparatoare si poate duce la un aspect nedorit. Insa nu trebuie sa renunti la ideea de a utiliza culori vii doar din teama ca vei merge intr-o directie gresita; nu trebuie decat sa gasesti cateva idei potrivite care sa te inspire pentru o amenajare reusita. Multe persoane iti vor admira curajul.

Daca locuiesti intr-o garsoniera sau un apartament de mici dimensiuni, ai un motiv in plus sa utilizezi o culoare intensa pentru decorarea ei; culorile deschise au capacitatea de a mari vizual spatiul. 

Culoarea anului 2014, Radiant Orchid ( orhidee stralucitoare – o combinatie intre fucsia, mov si roz), poate fi combinata cu tonuri de verde-maslina, verde inchis (vanatoresc), turcoaz, albastru-verzui sau galben deschis.

Radiant Orchid este o culoare misterioasa, care starneste imaginatia la maxim si se integreaza perfect intr-o locuinta moderna, dand o nota de eleganta.

Daca vrei sa incerci o combinatie mai indrazneata, poti asocia radiant orchid cu nuante de oranj si rosu.

Orhideea radianta este o culoare care trezeste sentimente de bucurie si iubire, o culoare puternica ce poate fi integrata perfect in amenajarea baii, fie ca singura nuanta, fie in combinatii indraznete. Daca optezi pentru evidentierea culorii Radiant Orchid, o poti combina cu tonuri neutre, precum bej, crem, gri.


Sursa foto: houzz.com.

No comments:

nRelate Posts Only